Afhaalautomaat – Apotheek Oirschot – Oirschot

Uw apotheek in Oirschot

Bij Apotheek Oirschot bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

De Loop 32
5688 EW Oirschot

Tel: 0499- 571 923
Fax: 0499- 550 757
E-mail: service@apotheekoirschot.nl

Afhaalautomaat

DE AFHAALAUTOMAAT

UW GENEESMIDDELEN 24/7 OPHALEN WANNEER HET U UITKOMT EN ZONDER WACHTTIJD.

LET OP, IN VERBAND MET DE CORONAMAATREGELEN, PROBEREN WE MOMENTEEL BESMETTINGEN DOOR VEEL MENSEN IN DE WACHTRUIMTE VAN DE APOTHEEK TEGEN TE GAAN. HIERDOOR KAN HET ZIJN DAT UW GENEESMIDDELEN IN DE AFHAALAUTOMAAT LIGGEN ONDANKS DAT U ZICH NIET SPECIFIEK HIERVOOR HEEFT AANGEMELD. NA DE CORONAMAATREGELEN KUNT U ZICH HIERVOOR AFMELDEN.

U kunt zelf, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicijnen en/of handverkoop afhalen uit de afhaalautomaat. Deze afhaalautomaat vind u tussen de ingang van de apotheek en de ingang van “De Loop”.

Als het recept in de apotheek klaargemaakt is, krijgt u een e-mail met een “kluiscode”.

Met deze kluiscode, in combinatie met uw geboortedatum, kunt u via het touchscreen op de afhaalautomaat met de knop “afhalen medicatie” uw medicijnen afhalen.

Ook is er een klein assortiment handverkoopmiddelen tegen bijvoorbeeld pijn en jeuk 24 uur per dag via de afhaalautomaat voor u beschikbaar.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd binnen welkom in onze apotheek voor een persoonlijk advies.

Pharmaself: hoe haalt u uw medicijnen?

Wat kan er niet in de afhaalautomaat?

 • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden
 • Producten met afmetingen groter dan een schoendoos
 • Breekbare flacons
 • Geneesmiddelen die u voor de eerste of tweede keer gebruikt tenzij wij telefonisch met u uw medicatie hebben besproken.

Deze geneesmiddelen kunt u binnen onze reguliere openingstijden bij de balie afhalen.

Hoe werkt onze afhaalautomaat?

 • Inschrijven
  U vult uw gegevens in op het inschrijfformulier. U dient er voor de zorgen dat wij altijd beschikken over de juiste contractgegevens, zoals het juiste mobiele telefoonnummer en e-mailadres hebben. U kunt zelf kiezen of u normaal gesproken uw medicatie uit de afhaalautomaat wilt halen, of binnen in de apotheek.
 • Geneesmiddelen klaarzetten
  Na ontvangst van het recept worden de geneesmiddelen de volgende werkdag voor u klaargezet in de afhaalautomaat.
 • E-mail
  U ontvangt een e-mail dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In het bericht wordt een kluiscode aan u verstrekt. Een tweede bericht wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Na drie dagen worden uw geneesmiddelen uit de afhaalautomaat gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.
 • Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalautomaat
  Volg de instructies op het scherm van de afhaalautomaat. Zorg dat u uw kluiscode bij de hand hebt.
  Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegevens afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt.
  Geneesmiddelen waarvoor (bij)betaald moet worden, kunnen via pinautomaat rechts naast het touchscreen afgerekend worden.
  De afhaalautomaat is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, of dat we de eerste keer even meekijken, vraag het gerust in de apotheek.
 • Inschrijven voor de afhaalautomaat
  • U kunt het inschrijfformulier invullen en naar ons mailen, afgeven aan de balie, deponeren in onze brievenbus of opsturen per post.